User:Trần Nguyễn Minh Huy

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to: navigation, search
Wiki.png
This page can be found at Vietnamese Wikipedia.
This is an interwiki redirect.

Wikipe-tan sailor fuku.png

Trang nhà Nhật trình Đóng góp Tuần tra Trò chuyện

Welcome to Minh Huy's user page.
    Minh Huy

Xin chào!
Tôi tên là Trần Nguyễn Minh Huy, và tôi là một thành viên liên kết hệ thống của Meta-Wiki. Tôi tham gia Meta-Wiki từ ngày 2 tháng 8, 2009 với mục đích biên dịch các thông tin ở đây sang tiếng Việt. Tôi luôn sẵn sàng trực ở dự án này, các câu hỏi gửi đến sẽ được trả lời nhanh chóng.

Thông tin cá nhân về tôi có thể tìm thấy tại trang nhà của tôi ở Wikipedia tiếng Việt (tôi làm sysop ở đó). Tôi cũng làm sysop tại Wiktionary tiếng Việt, Wikimedia Strategic Planning, Wikimedia Outreach; biên dịch viên ở Translatewiki.net và hiện là Người tự đánh dấu tuần tra ở đây. Tôi đã có hơn 600 lần sửa đổi ở Meta-Wiki này.

English

Hello!
My name is Trần Nguyễn Minh Huy, and I am an associate system member of the Meta-Wiki. I joined Meta-Wiki from August 2nd, 2009 for the purpose of translate informations on here into Vietnamese. I am always ready to available in this project, questions will be answered quickly.

Personal information about me can be found in my home page at Vietnamese Wikipedia (I am sysop on here). I also as an sysop at Vietnamese Wiktionary, Wikimedia Strategic Planning, Wikimedia Outreach; translators in Translatewiki.net and autopatroller on here. I have had more than 600 edits in this Meta-Wiki.

Ngôn ngữ:


Userboxes
User language
vi-N Thành viên này xem tiếng Việt là ngôn ngữ mẹ đẻ.
ja-3 この利用者は上級日本語ができます。
en-2 This user has intermediate knowledge of English.
Users by language
Translator
This Translator translates from
English to Vietnamese.