User talk:Malene

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Opdater/Oppdater denne side/sida/sidan


Malene Thyssen.

Working on the danish Wikipedia :-)


Press release[edit]

Editing on the meta version of the press release has effectively stopped. Please be advised that we may be distributing the non-English press releases as early as Monday 29 September. The English version will be distributed the week after in order to smooth out the load on our servers. --maveric149 22 Sep 2003

Skanwiki-skabolon[edit]

Hei Malene, takk for flotte innspill. Ser fram til å se mer til deg, og alle de du verver, på Skanwiki. Jeg la til Skanwiki-skabolonet på dine diskussionssider også hvis det er greit :). Hvis du bare ønsker å bli oppdaget i Siste/senaste endringer, men ikke ha hele menyen på toppen av siden din kan du simpelthen legge til [[Category:Skanwiki]] på siden. Bjarte 00:44, 3 Apr 2005 (UTC)

Dagens artikel på dansk[edit]

For å gjøre nemmere kopieringsarbeidet fra dansk wikipedia til meta, NO og NN, tror du det er mulig å få med deg det danske wikipediamiljøet på å bestemme dere for dagens artikkel litt lenger i forveien enn en dag? Viss dere bestemmer dere for dagens artikkel f.eks. en uke i forveien, kan kopieringen begrenses til en eller to ganger i uken. Jeg skal selvsagt fortsatt ta meg av selve kopieringsarbeidet. :)

Se også meta-sidene om utvalgte artikler her på Skanwiki. Bjarte 01:47, 3 Apr 2005 (UTC)

Jeg prøver Bjarte :-) Jeg vil i løbet af idag se om jeg kan få lavet dagens artikler til den næste uge. Mvh Malene Thyssen 09:19, 3 Apr 2005 (UTC)
Takk Malene :) En ting jeg har lurt på er hvordan blir dere på dansk wikipedia enige om hva som skal bli dagens artikel? Har dere en slags diskusjon om dette eller er det bare opp til den bruker som viser initiativ og legge disse ut? Jeg blir gjerne med og leter etter gode kandidater for dansk wikipedia selv, hvis du tror det er greit... :) Bjarte 14:03, 3 Apr 2005 (UTC)
Dagens artikler på den danske Wikipedia bliver udvalgt af de bidragsydere der gider beskæftige sig med dem - det er ofte mig :-) Vi har en regel om at der skal være en rimelig god tekst og en illustration i en dagens artikel og så forsøger jeg at dække så mange forskellige og gerne aktuelle emner jeg kan finde. Hvis nogen er uenige i udvælgelsen diskuterer vi selvfølgelig sagen, men det er ikke sket endnu - en artikel er højst blevet flyttet et par dage for at gøre plads til et mere aktuelt emne.
Hvis du har lyst Bjarte må du meget gerne liste kandidater til dagens artikel - der er en liste nederst på siden da:Wikipedia:Dagens_artikel.
Bjarte jeg har lavet danske dagens artikler til og med 11. april. Jeg skriver til dig når jeg opdaterer videre. Mvh Malene Thyssen 20:28, 3 Apr 2005 (UTC)
Tusinde tak! Bjarte 00:59, 4 Apr 2005 (UTC)

Opphavsrett på bilder[edit]

Hei Malene! Jeg vil først si at det er inspirerende å ha de danske dagens artikler på forsidene til nn og no! Jeg skulle tro det faktisk allerede har økt til litt økt aktivitet på tvers av de skandinaviske wikipediaer. Jeg har et spørsmål angående opphavsrett av bilder på den danske wikipedia. Jeg har kommet over to kategorien billeder der jeg tviler litt på hvor fri opphavsretten egentlig er.

Den første kategorien jeg henviser til er faktisk lett for deg å svare på, nemlig alle de flotte bildene du selv har tatt :) Gir du de ut i GFDL, eller PD? Mange av bildene dine spesifiserer ikke dette, så hvis du synest det er OK å gi de ut med GFDL så hadde det vært fint om du spesifiserte dette ved hjelp av en GFDL-mal.

Den andre kategorien gjelder alle de andre :). Da spesielt de bildene som er av spesiell lokal dansk interesse. Ta for eksempel en titt på billedene på da:Squash. Samtlige mangler opphavsrettsinformasjon der.

Som du kanskje har lagt merke til, har jeg, når jeg legger de danske artiklene ut på nn, no og meta, erstattet bilder som tydelig mangler opphavsrettsinformasjon med bilder fra commons som har mer tydelig informasjon. Bjarte 00:18, 8 Apr 2005 (UTC)

Hej Bjarte. Tak for roserne. Mine billeder er alle GFDL - mange af dem er uploadet før konventionen om angivelse om licens blev vedtaget, men jeg vil gerne uploade dem alle til Commons efterhånden og dermed sætte licensbetingelserne på...på den anden side er du vist nr. tre eller fire der spørger til licenserne på mine billeder, så måske skulle jeg lige skrive en GFDL-kommentar på dem med det samme.
De andre billeder uden licensangivelser kan jeg desværre ikke svare for.
En anden ting: dagens artikler er netop opdateret til og med 22. april :-) Mvh Malene Thyssen 22:30, 8 Apr 2005 (UTC)