Wikimedia España/Trobada de viquimedistes a Barcelona/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki


Trobada de viquimedistes a Barcelona
Encuentro de wikimedistas en Barcelona


Foto dels participants a la 1ª Trobada de viquimedistes a Barcelona. D'esquerra a dreta: Góngora, Gaianauta, Richy i Dvdgmz.
Data
8 de gener de 2011
Hora
De 15 a 18h
Lloc
WikiLounge de la UOC, Rambla de Catalunya 6, Barcelona


S'ha cel·lebrat una trobada de viquimedistes a Catalunya per la signatura dels estatuts fundacionals de l'associació Wikimedia España. El local, molt cèntric i apropiat, ha estat cedit gratuïtament per la Universitat Oberta de Catalunya.

Participants[edit]

Ens reunim 4 col·laboradors de Wikimedia Foundation interessats en la creació del capítol Wikimedia España.

Usuario/Usuari Ubicación/Ubicació Notas/Notes
Góngora La Seu d'Urgell
Dvdgmz Barcelona
Gaianauta Barcelona
Richyf Barcelona


Lloc i data[edit]

Lloc de reunió: Wikilounge de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC), Rambla Catalunya, 6, Barcelona. Data: 8 de gener de 2011 a les 15:00.

Temes tractats[edit]

L'objecte de la reunió és la firma dels estatuts fundacionals de Wikimedia España com a associació per al recolzament de les activitats de la Wikimedia Foundation. Els estatuts han estat ja firmats, i hauran de ser-ho properament per altres col·laboradors en reunions similars en altres ciutats. Tots els presents signen durant la reunió els estatuts tal i com es troben a la pàgina Meta de Wikimedia.

Góngora, qui és membre de la proto-Junta Directiva de l'associació, ens posa al dia dels últims esdeveniments, inclosa la discussió en curs sobre l'apropament del 10è aniversari de la Viquipèdia, i l'interès dels periodistes per aquesta data.

Dvdgmz i Gaianauta estan particularment interessats en la vessant educativa i de recerca de la futura associació i preveuen futures reunions temàtiques.

Richyf fa notar que les actes fundacionals que hem signat són documents públics als que es té accés a través de les institucions, amb el qual no té sentit no proporcionar còpia als membres. Góngora vol consultar abans aquest tema amb la proto-Junta. No hem fet còpies dels documents signats.

Acaba la reunió a les 17:00, després de gairebé 2 hores de debat.

Vegeu també[edit]