Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Danny/nb

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

User:Danny[edit]

Bruker Danny
Virkelig navn Danny Wool
På Wikimania 2006
Sted St. Petersburg, Florida
Alder 43
Brukersider English Wikipedia.
Wikimedia-bruker siden slutten 2001/registrert tidlig 2002
Prosjekter jeg bidrar på Aktiv på engelsk Wikipedia og Wikisource, jeg har redigert på mange andre prosjekter (inkludert å starte Wikijunior), og på forskjellige andre språk.
Språk jeg bidrar på Flytende engelsk og hebraisk. Den typen fransk man lærte på high school i Ontario i 1970-årene.
Lenke til bidragsside Engelsk Wikipedia, Engelsk Wikisource, Commons, Hebraisk Wikipedia, Hebraisk Wikisource.
Min kandidaturuttalelse Quis custodiet ipsos custodes?

I november 2006 møttes styret, kontorstaben og representanter for lokale stiftelser i Frankfurt over tre dager for å diskutere Foundations fremtid.

Syv måneder senere, og hva har blitt oppnådd? Staben har vokst, det er sant, men det gjør spørsmålet mer akutt: Hvor er strategien for å samle inn midler? Hvor er det tekniske veikartet? Hva er planen for opprettholdelse? Internasjonal ekspansjon og partnerskap er kanskje mer spennende, men styrets rolle er å fokusere på kjernesaker, å beskytte basisverdiene og å sikre at prosjektet forblir levende og relevant. I ønsker å konsentrere meg om det.

Som registrert bruker på Wikipedia siden tidlig i 2002 har jeg hjulpet til med å utforme noen av basisretningslinjene. Jeg har samlet inn penger for Foundation, og åpnet dører for mer penger som har kommet til oss. Jeg har også brukt nesten tyve måneder på å jobbe på Foundations kontor, og kjenner de indre mekanismene inngående.

I mitt personlige liv har jeg jobbet i forskjellige medier, i både kommersiell og ideell sektor, og har til og med trykt encyklopedier profesjonelt. Jeg er stolt over å kunne si at jeg fortsatt er en aktiv bidragsyter på forskjellige prosjekter.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Danny/questions