Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Kate/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Käyttäjä:Kate[edit]

Käyttäjä Kate
Oikea nimi River Tarnell
minä
Sijainti Oxford, Yhdistynyt kuningaskunta
Ikä 23
Käyttäjäsivu(t) User:Kate, w:en:User:Kate
Wikimedian osallistuja vuodesta 6. kesäkuuta, 2004
Projektit, joihin osallistun en.wikipedia, meta
Kielet, joihin osallistun englanti
Linkki käyttäjän muokkaussivuille meta, en.wp
Ehdokaslausuntoni Johtokunnan jäsenenä palautan säätiön sen keskeiseen tarkoitukseensa: käyttäjien muokattavissa olevan tietosanakirjan julkaisemiseen internetissä. Tulen tukemaan ei-Wikipedia projektien siirtämistä muualle tai sulkemista. Tulen vastustamaan mitä tahansa yrityksiä säätiön suunnalta julkaista toisenlaista sisältöä, kuten esimerkiksi painettuja kirjoja. Uskon siltikin että sisältömme painatus ja julkaisu kirjana on tärkeä asia, jotta se voidaan saada esimerkiksi internet yhteyksiä vailla olevienkin ihmisten ulottuville. Hakisin toimeliaasti yhteistyökumppaneita jotka voisivat toteuttaa tämän tavoitteen.

Tulen laskemaan kiinteät kustannuksemme minimiin, käyttäen mahdollisimman paljon omistamistamme voimavaroista internet hosting tarpeittemme tukemiseen. Tulen tutkimaan muita mahdollisia rahoituksen lähteitä käyttäjien lahjoitusten lisäksi, kuten tukirahoja, sponsorointia ja mainostusta.

Tulen parantamaan teknistä osaamisvarantoamme monin eri keinoin, kuten palkkaamalla lisää teknisen puolen työntekijöitä ja varmistaen, että meillä on selkeä käsitys siitä kuinka laajennumme tyydyttämään sisältöömme kohdistuvan suosion.

Ollen ollut MediaWiki-ohjelmiston kehittäjä ja Wikimedian järjestelmän ylläpitäjä vuodesta 2004 saakka, ja uskon, että tämä antaa minulle ainutlaatuisen näkemyksen siihen kuinka järjestömme toimii teknisellä tasolla ja mitä muutoksia tulee tehdä varmistaaksemme jatkuvan suosiomme.

Kysymykset voit jättää tänne Board elections/2007/Candidates/Kate/questions