Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Kingboyk/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Käyttäjä:Kingboyk[edit]


Käyttäjä Kingboyk
Oikea nimi Stephen Kennedy
Sijainti Gloucestershire, Yhdistynyt kuningaskunta
Ikä 34
Käyttäjäsivu(t) Pää: Englanninkielinen Wikipedia. Muut: Wikipediat muilla kielillä, Meta, Commons, MediaWiki, Wiktionary.
Wikimedian osallistuja vuodesta Syyskuu 2005
Projektit, joihin osallistun Englanninkielinen Wikipedia ja muut. Olen myös AutoWikiBrowserin ohjelmistonkehittäjä.
Kielet, joihin osallistun Englanti, hyvin perustason ranska
Linkki käyttäjän muokkaussivuille En
Ehdokaslausuntoni Haluan nähdä vahvemman ja demokraattisemman säätiön, parempaa ohjeistusta ja apua vapaaehtoisille, ja huomion kärjen keskeisiin tavoitteisiimme. Säätiön tulee olla vahvempi näkemyksellisesti, brändiltään ja vastuunotoltaan. Säätiön pitää myös vahventaa vapaaehtoisten yhteisömme johtajuuttaan.

Johtokunnan jäsenenä esitän ja aion edistää oman tiekarttani hyväksymistä tulevaisuuden kehityksellemme. Keskityn myös laventamaan ulottuvuuttamme Euroopan ja Pohjois-Amerikan ulkopuolella ja parantamaan yhteistyötä ja ajatustenvaihtoa wikien kesken. Meillä on paljon opittavaa toisiltamme! Kunnioittaen esilletuon näkemystäni, että kaikkien johtokunnan jäsenten pitäisi olla vaaleissa valittuja.

Olen ollut Wikipedisti kaksi vuotta. Olen ylläpitäjä englanninkielisessä Wikipediassa, AWB:n ohjelmistonkehittäjä ja olen kirjoittanut yhdessä toisten kanssa useita suositeltuja artikkeleita. Minulla on tähän rooliin samanlaisen tason kokemusta, sillä olen ollut Brunelin yliopiston oppilasneuvoston ja rahastokomitean jäsen. Asun pienellä maatilalla Englannissa.

Tämä on tiivistetty muoto henkilökohtaisesta lausunnostani. Vaalien sääntöjen mukaisesti olen yksityisesti valmistellut henkilökohtaisen ehdokaslausunnon, minkä kutsun kaikki äänestäjät lukemaan. Kiitos.

Kysymykset voit jättää tänne Board elections/2007/Candidates/Kingboyk/questions