Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Vote interface/hu

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
A választás 2009. augusztus 10-én véget ért. Már nem lehet szavazni.
Az eredményt 2009. augusztus 12-én közzétettük.
2009-es elnökségválasztás
Szervezési feladatok

Title[edit]

2009-es alapítványi elnökségválasztás

Jump text[edit]

Ez a szavazás az SPI által üzemeltetett szervereken folyik. Az alábbi gombra kattintva érheted el a szavazószervert.

Introduction[edit]

Üdvözlünk a Wikimédia 2009-es elnökségválasztásán! Ezúttal három ember választunk, hogy képviseljék a Wikimédia-projektek közösségét. Ők részt vesznek majd annak meghatározásában, hogy a Wikimédia-projektek (egyenként, illetve összességükben) milyen irányban fejlődjenek tovább, képviselni fogják a te érdekeidet, és továbbítják a véleményedet a kuratórium felé. Dönteni fognak arról, hogy tegyen szert az alapítvány bevételre, és hogyan használja fel az összegyűjtött pénzt.

Kérjük, szavazás előtt alaposan olvasd át a jelentkezők bemutatkozó lapjait, és a kérdésekre adott válaszait. A jelöltek mindegyike megbecsült szerkesztő, aki időt és erőfeszítést nem kímélve dolgozott azon, hogy a projektek az emberiség tudásának összegyűjtésére és terjesztésére alkalmas, barátságos környezetté váljanak.

Rangsorold a jelölteket a nevük melletti mezőbe egy-egy sorszámot írva (1 = legjobb jelölt, 2 = második legjobb, ...). Több jelöltnek is adhatod ugyanazt a besorolást, és nem muszáj az összes jelöltet rangsorolnod. Feltételezzük, hogy előnyben részesíted az összes rangsorolt jelentkezőt az összes nem rangsorolttal szemben, és nem teszel különbséget a nem rangsorolt jelentkezők között.

További részleteket a következő helyeken találsz: