Википедиини страници без илустрација 2021/Приредувачка екипа

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Wikipedia Pages Wanting Photos 2021/Organizing Team and the translation is 100% complete.

Википедиини статии без илустрација 2021

Почетна Заедници-учеснички Приредувачка екипа Учествувајте Исход Ресурси ЧПП и правила
Походот #WPWP за 2021 г. започнува на 1 јули!

Приредувачка екипа

Бр. Име Слика Должност Контакт
01 Isaac Olatunde Корисникот T Cells како води работилница во 2018 г. Проектен раководител и усогласувач reachout2isaac(_AT_)gmail.com
02 Olaniyan Olushola Olaniyan Olushola Соусогласувач olaniyanshola15(_AT_)gmail.com
03 Deborahjay User:Deborahjay, Ghetto Fighters' House library, 2010 Водач, врска со заедниците за походи debjay.wpwp(_AT_)gmail.com
04 Macdanpets Faces from Wiki Indaba 2019 26.jpg Логистички раководител macdanpets(_AT_)gmail.com
05 Romaine WLM international team 2013.jpg Преводи, масовни пораки и централен разглас Romaine.wiki(_AT_)gmail.com
06 Jamie Tubers WLA 2017 Workshop - 25th November 2017 - Sam Oye.jpg Водител на натпреварот
07 User:علاء Last Quarter Moon at Ramadan.jpg Технички раководител (Надзорници на Викимедија)
08 User:Bachounda Mohammed Bachounda Врска со арапските заедници
09 Rajeeb Dutta (User:Marajozkee) Rajeeb Dutta Усогласувач на жирито marajozkee(_AT_)gmail.com
10 Euphemia Uwandu (User:Ptinphusmia) Euphemia Uwandu Член на жирито sharpay136(_AT_)gmail.com
11 Yamen Bousrih (User:Yamen) Yamen Bousrih Регионален амбасадор за арапски земји yamenbousrih(_AT_)gmail.com
12 Ceslause Ogbonnaya (User:Ceslause) Ceslause.jpg Регионален амбасадор за франкојазични заедници ceslause.o@gmail.com
13 Camelia.boban (User:Camelia.boban) Wikimedia Summit 2019 - Portrait Camelia Boban.jpg Врска со слабо застапени и новопојавени заедници camelia.boban(_AT_)gmail.com
14 Anthony B. Diaz (User:Kunokuno) Anthony B. Diaz Член anthony.baduria12(_AT_)gmail.com
15 Dr. Toni Sant (Ph.D) (User:ToniSant) Dr. Toni Sant (Ph.D) Член toni.sant(_AT_)wikimalta.org
16 Tulsi Bhagat Tulsi Bhagat during Maithili Wikimedians 1st meetup in Janakpur Раководител за општење tulsibhagat50(_AT_)gmail.com
17 Anthere Anthere.jpg Соосновач, Вики во Африка (советник)
18 Alex Stinson Astinson (WMF) Pic.JPG Виш програмски стратег, Фондација Викимедија (советник)