Admin activity review/2013/Notice to communities/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Comment Note: This notice will be sent to wikis listed on Admin activity review/2013/Data#Wikis with inactive rights holders which are not marked as exempt there.

TÄRKEÄ: Ylläpitäjien aktiivisuustarkistus[edit]

Hei.

"Edistyneiden käyttäjäoikeuksien" (ylläpitäjä, byrokraatti jne.) poistoa koskeva käytäntö hyväksyttiin juuri globaalin yhteisön konsensuksella (yhteisösi sai ilmoituksen keskustelusta). Tämän käytännön mukaan, ylivalvojat tarkistavat ylläpitäjien aktiivisuutta pienemmissä wikeissä. Parhaan tietomme mukaan wikissänne ei ole käytäntöä "edistyneiden oikeuksien" poistamista varten epäaktiivisilta käyttäjiltä. Tämä tarkoittaa että ylivalvojat huolehtivat täällä siitä uuden käytännön mukaisesti.

Olemme todenneet että seuraavat käyttäjät täyttävät epäaktiivisuuskriteerit (ei muokkauksia tai lokimerkintöjä kahteen vuoteen):

  1. käyttäjä 1 (ylläpitäjä)
  2. käyttäjä 2 (byrokraatti, ylläpitäjä)
  3. ...

Nämä käyttäjät saavat pian ilmoituksen, jossa heitä pyydetään aloittamaan keskustelu, jos he haluavat säilyttää osan tai kaikki käyttöoikeutensa. Jos käyttäjä ei vastaa, ylivalvojat poistavat heidän edistyneet käyttöoikeutensa.

Kuitenkin, jos yhteisönä haluatte luoda oman käytännön aktiivisuuden tarkastelua varten globaalin käytännön sijasta, haluatte tehdä erilaisen päätöksen näistä epäaktiivisista oikeuksien haltijoista, tai teillä on jo käytäntö, jota emme ole huomioineet, ilmoittakaa ylivalvojille Meta-Wikissä jotta osaamme jättää toimenpiteet tekemättä wikissänne. Kiitos. (signature)