Admin activity review/2013/Notice to communities/sv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Comment Note: This notice will be sent to wikis listed on Admin activity review/2013/Data#Wikis with inactive rights holders which are not marked as exempt there.

VIKTIGT: Admin aktivitets undersökning[edit]

Hej. En ny policy angående borttagandet av "avancerade rättigheter" (administratör, byråkrat, o.s.v)var nyligen antagna avglobalt community samstämmighet

Vi har fastställt att följande användare möter inaktivitets kriterierna (inga redigeringar och ingen logg aktivitet på mer än 2 år):

  1. användare 1 (administrator)
  2. användare 2 (byrokrat, administrator)
  3. användare 3 (byrokrat)
  4. ...

Dessa användare kommer snart att motaga en kungörelse, förklarnade att de måste starta en gemenskaps disskusion för att behålla sina rättigheter. Ifall användaren inte svarar, så kommer deras höjda rättigheter att tas bort av förvaltarna.

Dock om ni som en gemenskap vill skapa en egen aktivitetsutvärderingsprocess och upphäva den globala processen så att ni kan göra en egen bedömning av dessa inaktiva rättighetshållare, eller om ni redan har en policy som vi har missat, så meddela förvaltare på Meta-Wiki så att vi vet att vi inte skall fortsätta med rättighetsutvärdering på eran wiki. Thanks, (signatur)