Admin activity review/2013/Notice to inactive right holders/hu

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Az adminállapotod[edit]

Üdv! Én egy helytartó vagyok. Nemrégiben egy új irányelvet fogadott el a közösségi konszenzus a „speciális jogok” törlésével kapcsolatosan. Ezen irányelv szerint a gondnokok felülvizsgálják az adminisztrátorok aktivitását azokon a wikiken, amelyeknek nincsen elfogadott inaktivitási irányelvük.

Te megfelelsz az inaktivitási feltételnek (az elmúlt két évben nem szerkesztettél és nincs aktivitásod a rendszernaplókban) a xxwiki oldalon, ahol te egy (adminisztrátor / bürokrata / bürokrata és adminisztrátor) vagy. Mivel az xxwiki oldalon nincsen saját felülvizsgálati folyamat, a globálisat alkalmazzuk.

Amennyiben meg szeretnéd tartani a jogaidat, értesítened kell a közösséget a folyamatban lévő eljárásról, hogy az megvitathassa az ügyet. A közösségi megbeszélést követően, ha a közösség is azt akarja, hogy megtartsd jogaidat, kérlek vedd fel a kapcsolatot a gondnokokkal a gondnokok üzenőfalán, és linkeld be a helyi közösségi megbeszélést, amelyben a közösség kifejezi támogatását a jogaid megmaradása mellett.

Mi, a gondnokok elbíráljuk a válaszokat. Ha nem érkezik válasz kb. egy hónapon belül, megkezdjük az adminisztratív jogok eltávolítását. Kétség esetén elbíráljuk a válaszokat, és tájékoztatjuk a döntésről a helyi közösséget. Amennyiben bármilyen kérdésed van, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot a gondnokok üzenőfalán.

Üdvözlettel, (signature).