Jump to content

Affiliations Committee/Resolutions/Amical Wikimedia - May 2013

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Affiliations Committee/Resolutions/Amical Wikimedia - May 2013 and the translation is 100% complete.
Considerant que:
  1. L'Associació Amical Viquipèdia ha sol·licitat ser reconeguda com una organització temàtica sota el nom operatiu d'Amical Wikimedia;
  2. L'aplicació d'Amical Wikimedia ha estat revisada per l'Affiliations Committee;
  3. Els estatuts d'Amical Wikimedia han estat revisats per l'Affiliations Committee;
  4. L'abast temàtic del grup són la llengua i cultura catalanes i es pot trobar aquí;
  5. El grup de participants en l'organització temàtica candidata ha estat actiu durant un nombre d'anys;
  6. L'opinió de l'Affiliations Committee és que el grup compleix els requisits per obtenir l'estatus d'Organització Temàtica de Wikimedia.
Per tant,
es resol que l'Affiliations Committee per la present recomana que el Consell d'Administració reconegui l'Associació Amical Viquipèdia com "Amical Wikimedia" com una organització temàtica, i que li proporcioni permís provisional per utilitzar les marques de Wikimedia, amb la signatura pendent de l'acord de l'organització temàtica.

Resolució proposada al Consell d'Administració

Segons la recomanació de l'Affiliations Committee, amb la confirmació que l'estructura i estatuts d'Amical Wikimedia (Associació Amical Viquipèdia) compleixen els requisits i normes actuals per les organitzacions temàtiques de Wikimedia, amb aquest escrit es resol que:

El Consell d'Administació reconegui de manera provisional Amical Wikimedia com una organització temàtica de Wikimedia i li doni permís per utilitzar les marques de Wikimedia, amb l'acord d'Organització Temàtica pendent de signar.

El reconeixement i permís provisional expirarà quan es signi l'acord d'Organització Temàtica, punt en el qual el reconeixement i l'ús de marques passaran a ser governats pels termes de l'acord mentre aquest estigui vigent. El període provisional pot ser estès a discreció del director executiu de la Fundació.

Votes

Resolution passed with 6 votes in favor, 0 votes against, 2 abstentions, 1 votes not cast, on 21 May 2013.