Wikimedia Foundation elections/Board elections/2005/hu

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
2005 Board elections
Organization


Sziasztok!

A Wikimedia Alapítvány 2005 évi kuratóriumválasztása hamarosan megkezdődik. Ti, Wikipédisták, választhatjátok meg az egész Wikimédia közösség képviselőít. A Kuratórium tagjai jogosultak a Wikimédia Alapítvánnyal kapcsolatban minden döntést meghozni. A kuratórium feladata nem a weboldal szerkesztése.

Két tagra szavazunk most, akik két évre kerülnek megválasztásra. Ahhoz, hogy szavazhass, 2005. május 29. éjfélig (UTC) 400 elvégzett módosítással kell rendelkezned a Wikimédia projektben és a legrégebbinek legaláb 90 nappal a dátum előttinek kell lennie. Kérünk ügyelj arra, hogy a Szavazási Bizottság jogosult a szavazástól eltiltani az örökre eltiltott felhasználókat és a többszörös felhasználókat. Több projektben való részvétel miatti többszörös szavazás ebbe a kategóriába esik.

A szavazás olyan módon lesz megtartva, hogy akárhány jelöltre lehet szavazni és a két legtöbb szavazatot elérő jelölt lesz győztes. Szavazategyenlőség esetén kettejük között új szavazás lesz kiírva.

Az érdeklődők a jelölési adatlapot a jelöltek oldalán vagy aloldalain találhatják meg 2005. június 7. éjféltől (UTC). Ezt követően három hetük van bemutatkozni a Wikimédia-közösségnek. A fordítási koordinátorok a bemutatkozásokat minden lehetséges nyelvre lefordítják, majd megkezdődik a szavazás.

A szavazás menete az alábbiak szerint alakul:

Jelöltek bemutatkozása
2005. június 7. kedden 0 órától (UTC)
2005. június 27. hétfőn 24 óráig (UTC)
Szavazás
2005. június 28. kedden 0 órától (UTC)
2005. július 11. hétfőn 24 óráig (UTC)

Ha beszélsz más idegennyelven is, kérünk fordítsd le ezt az oldalt és helyezd el a megfelelő Wikimédia-projekt oldalán. Erről az választási felhívások fordítása oldalon tájékoztass minket.

Ha a jövőben szeretnél részt venni ezen felhívások fordításában, kérünk jelentkezz a az erre szolgáló weboldalon..

Végezetül sok sikert szeretnénk kívánni a jelölteknek.

Szavazási biztosok, Wikimédia Szavazási Bizottság

Revision on June 15[edit]

Hello Everyone,

The qualifications required in order to vote have been changed. Formerly, it was "400 in total prior to 00:00 May 30, 2005 (UTC)", but it is now "at least 400 edits prior to 00:00 May 30, 2005 (UTC) on the Wikimedia project from which you cast your vote."

This change had been suggested by the Board (see Wikimedia:Meetings/June 7, 2005) to help us to avoid errors and the possibility of fraudulent votes.

Thank you for your understanding.

09:57, 15 Jun 2005 (UTC)
Election officials, Wikimedia Election Committee