Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2005/nb

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
2005 Styrevalg i Wikimediastiftinga
Organisasjonsrelaterte sider


Kjære alle sammen.

Valget 2005 for styret i Wikimediastiftinga starter snart. Det er dere, Wikimedianarene, som skal velge to personar som kan representere Wikimedia-brukare fra hele verden. Styremedlemmene har ansvaret for bestemmelser for Wikimediastiftinga. Styret si rolle er ikke drift av hjemmesidene.

Vi skal velge to medlemmer til styret. De blir valgte for to år, og det er ingen forskjell i deres roller. For å stemme må du ha minst 400 redigeringer før 30. mai 2005, 00:00 (UTC) på det Wikimediaprosjektet du stemmer fra. Den første av disse må ha skjedd 90 dager eller mer før dagen du stemmer. Merk deg også at medlemmene i valgkomitéen kan diskvalifisere stemmer fra brukere som er permanent blokkerte eller stemmer fra mer enn en brukerkonto. Det er heller ikke lov å stemma fra mer enn ett wikimediaprosjekt.

Valget benytter seg av et valgsystem som kalles Approval voting på engelsk. Hver velger kan stemme på kor mange kandidater de ønsker. De to kandidatane med flest stemmer vinner valget. Dersom det skulle være et uavgjort resultat, kommer det til å bli organisert et omvalg.

De som ønsker å stille til valg kan fra klokka 00:00 den 7. juni 2005 (UTC) fylle ut skjemaet på kandidatpresentasjonssida og undersidene som hører til. Denne presentasjonen vil ligge ute i tre uker. Oversettelseskoordinatorene vil i denne tida prøve å oversette innlegga til så mange språk som mulig. Valget starter etter denne perioden.

Viktige datoer:

Kandidatinnlegg
fra tirsdag 7. juni 2005, 00:00 (UTC)
til   mandag 24:00, 27. juni 2005 (UTC)
Stemmeperiode
fra tirsdag 28. juni 2005, 24:00 (UTC)
til   mandag 24:00, 11. juli 2005 (UTC)

Dersom du snakker et annet språk, og denne notisen ikke finst i det språket, setter vi pris på at du oversetter. Når du har gjort det, kan du si fra på prosjektet på dèt språket. Si også fra på valnotisoversettelsessida.

Dersom du ønsker å koordinere oversettelsen av andre notiser også, skriv deg gjerne opp på denne lista.

Til slutt vil vi ønske alle kandidatene lykke til i valget!

Hilsen

Valgkomitéen