Category:Translators eng-jav

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Translator
This Translator translates from
English to Javanese.

English: In this category, you will find translators who are willing to translate from English to Javanese. Users who have placed {{Translator eng-jav}} (the template shown above) on their user page are listed below.

See Category:Translators jav-eng for translators willing to translate from Javanese to English.

Jawa: Ing kategori iki, panjenengan bakal nemu juru pamertal kang sedya mertal saka basa Inggris menyang basa Jawa. Para pamertal kang ndèkèk {{Translator eng-jav}} (citkahan kang katon ing dhuwur) ing kacané panganggo kapacak ing pratélan ing isor iki.

Deleng Category:Translators jav-eng kang ngemu pratélan juru pamertal kang sedya mertal saka basa Jawa menyang basa Inggris.

 

Content pages in category "Translators eng-jav"

This category contains only the following page.