Grants:IdeaLab (创意实验室)

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Grants:IdeaLab and the translation is 100% complete.
IEG labcat white.svg IdeaLab


创意实验室是一个人们分享自己帮助维基媒体计划 发展的创意和提案 ,并且与其他维基人共同合作的孵化器  。


您有什麼想法改善維基媒體嗎?歡迎來此分享!
IEG labcat white.svg
提出我的點子

Using mobile or prefer to create your idea the old fashioned way? Enter the title in the box below.



  • For Inspire campaigns, check out the page here !


创意实验室是一个与“维基媒体有关创意的孵化器” 。

我們不只想知道您的點子有哪些新奇有趣、創意無限的地方,同時我們也想請您告訴我們這個點子能夠如何改善維基媒體的網站或是讓維基媒體的志工能夠更容易參與貢獻