Image filter referendum/Email/bg

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Референдум за филтрирането на изображения[edit]

Уважаеми/а $username,

Вие имате право да гласувате в референдума за скриване на изображения, който има за цел да събере повече информация за разработката и употребата на персонализиран инструмент за скриване на изображения, позволяващ на изрично пожелали да го включат потребители доброволно да скриват определени типове изображения само и единствено в своите потребителски сметки.

Целта на инструмента е да даде на читателите възможност през индивидуални настройки на софтуера лесно да скриват изображения от страниците на проектите на Уикимедия, които те не желаят да виждат, било по принцип или след първо виждане на дадено изображение. Функционалността трябва да облагодетелства читателите, като им предложи по-голям избор, и за тази цел тя ще бъде разработена колкото се може по-интуитивна за употреба. Възможно най-много ще улесним и редакторите за поддръжка на инструмента. Поставихме разработката му върху голям брой водещи принципи, но през целия процес на реализация се налага да се правят известни компромиси. За да подпомогнем програмистите в откриването на правилния подход, имаме нужда от вашата помощ, за да оценим значението на всеки аспект от проблема. Затова ви молим да вземете участие в референдума.

За повече информация вижте <http://meta.wikimedia.org/wiki/Image_filter_referendum/bg>. Ако желаете да престанете да получавате известия в бъдеще, запишете се на страницата <http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list>.