Jump to content

Image filter referendum/Email/hr

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Obavijest o referendumu o filtru slika

[edit]

Poštovani/a $username,

Imate pravo sudjelovati na referenudumu o filtru slika, referendumu čiji je cilj dobiti što više informacija za razvoj i upotrebu opcijske mogućnosti osobnog skrivanja slika koja će dozvoliti čitateljima da dobrovoljno cenzuriraju određene vrste slika isključivo na njihovim računima.

Njegova svrha je omogućiti čitateljima da na projektima Wikimedije lako skrivaju slike koje ne žele vidjeti, ili pri prvom pogledu na sliku ili kroz pojedinačne postavke vlastitih mogućnosti. Opcija ima namjeru koristiti čitateljima tako što im nudi više izbora, i u tu svrhu će se učiniti što je moguće više jednostavnijom i pogodnom za korisnike. Također ćemo je učiniti što je moguće lakšom urednicima za podršku. Za njen razvoj smo stvorili niz smjernica, ali njene prednosti i nedostaci će se se otkriti kroz njen razvoj. Kako bi razvojnom timu pomogli u pronalaženju tih prednosti i nedostataka, trebamo Vašu pomoć kroz sudjelovanje u ovom referenudumu kako bi procijenili važnost svake od njih.

Za više informacija, molimo Vas pogledajte http://meta.wikimedia.org/wiki/Image_filter_referendum/hr. Kako bi prestali primati dalje obavijesti, molimo dodajte Vaše korisničko ime na http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list.