Image filter referendum/Email/ro

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Referendum pentru filtrul de imagini[edit]

Dragă $username,

Sunteți eligibil/ă să votați în cadrul referendumului pentru filtrul de imagine, un referendum prin care se dorește obținerea unui vot pentru dezvoltarea și utilizarea unei caracteristici opționale și personale de ascundere a anumitor imagini. Această caracteristică va permite cititorilor să ascundă în mod voluntar anumite tipuri de imagini strict pentru propriile conturi.

Scopul caracteristicii este de a permite cititorilor să ascundă cu ușurință imagini pe care nu doresc să le vizualizeze în cadrul proiectelor Wikimedia, fie atunci când vizionează pentru prima dată imaginea sau mai înainte de aceasta, prin intermediul setărilor preferințelor individuale. Caracteristica este destinată cititorilor, oferindu-le mai multe opțiuni. În acest scop va fi proiectată cât mai ușor și simplu cu putință. O vom face, de asemenea, ușor de folosit și de către editori. Pentru dezvoltarea sa am creat o serie de principii directoare, dar compromisuri vor trebui făcute pe tot parcursul procesului de dezvoltare. Cu scopul de a ajuta dezvoltatorii cu privire la compromisuri, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a evalua importanța caracteristicii prin participarea la acest referendum.

Pentru mai multe informații, accesați http://meta.wikimedia.org/wiki/Image_filter_referendum/ro. Pentru a nu mai primi notificări ulterioare, vă rugăm să vă adăugați numele pe lista http://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list.