Jump to content

Estratègia del Moviment/Iniciatives/Ecosistemes de tercers

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Movement Strategy/Initiatives/Third party ecosystems and the translation is 100% complete.

Implicació d'ecosistemes de tercers

Per tal d'augmentar la sostenibilitat del nostre moviment en termes de tecnologia i persones, hauríem de implicar gent nova en el desenvolupament de la nostra plataforma, concretament de tercers. El terme "tercers" es refereix aquí a desenvolupadors externs que no formen part del moviment Wikimedia, però que contribueixen a millorar el programari MediaWiki. Hi ha moltes oportunitats per animar aquests desenvolupadors a fer més contribucions. Projectes en marxa com Wikibase i Parsoid ofereixen aquesta possibilitat en determinats contextos, però hi ha marge per créixer.

Participa-hi

Discussió

Uniu-vos o inicieu una discussió a Meta o a l'espai "Augmentar la sostenibilitat del moviment" del Fòrum de l'Estratègia del Moviment .

Crea

Sol·liciteu una beca per a la implementació de l'Estratègia del Moviment per crear un projecte que faci avançar aquesta iniciativa.

Demana ajuda

Si necessiteu ajuda per participar-hi, no dubteu a posar-vos en contacte directament amb membres de l'equip d'Estratègia i Governança del Moviment. Estan aquí per ajudar-vos!

Podeu escriure a l'equip en qualsevol dels 19 idiomes (llistats a la pàgina de l'equip), tot escrivint un correu electrònic a: strategy2030@wikimedia.org

Initiative Project Stakeholder type Project lead Geography of the project Implementation Phase
6. Engagement of third party ecosystems Overall Initiative Coordination
6. Engagement of third party ecosystems Chapter Capacity Building for Advocacy Program WMF Global Advocacy (Public Policy) Global Pilot