Talk:Wikimedia Sverige/Styrelsen/Nästa dagordning

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
Wikimedia Sverige
Den här mallen är till för att redigeringar av sidan ska komma med på vår egen
Senaste ändringarna

Mötesdisciplin[edit]

Vi har haft väldigt trevliga och informella styrelsemöten, men de har dock dragit ut på tiden en del. Jag föreslår därför att vi är hårdare på att hålla diskussionen till den punkt i dagordningen vi är på. Andra diskussioner tas upp på sina respektive punkter, under Övriga frågor eller inte alls. På det sättet tror jag att vi snabbare kommer att beta av punkterna. /Ainali 16:15, 24 March 2008 (UTC)

Här får nog jag ta på mig en del av ansvaret. Jag ska försöka att vara *lite* hårdare som ordförande. Vi borde hinna bli klara på en timme, åtminstone med de egentliga mötena, så kan de som vill fortsätta sedan.//svHannibal 17:55, 24 March 2008 (UTC)
Min tanke med dagordningen är den första - avrapportering och beslut - skall kunna gås igenom (om så är önskvärt) mer formellt och snabbt. Däremot anser jag den andra delen - verksamhhetsplanering - skall rymma en stor del av diskussion och prat, dvs inte styras upp för hårt, däremot kan man stoppa den efter en stund om tiden blir knapp. Anders Wennersten 19:18, 24 March 2008 (UTC)
Jag menar inte att vi ska ha mindre diskussion. Men jag tror att det kommer att gå fortare om vi håller diskussionerna på rätt ställe. /Ainali 20:24, 24 March 2008 (UTC)