Jump to content

Template:Wikimedia Foundation Governance Wiki talk page header/ms

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:Wikimedia Foundation Governance Wiki talk page header and the translation is 100% complete.


Bagaimanakah kami boleh membantu anda?


Mengenai halaman ini

  • Halaman ini adalah untuk membincangkan foundation.wikimedia.org, Wiki Tadbir Urus Yayasan Wikimedia. Jika anda mempunyai soalan atau masalah berkaitan dengan pengumpulan dana Wikimedia atau derma anda, sila e-mel donate(a)wikimedia.org.
    • Komen yang anda masukkan di sini boleh dilihat secara umum, boleh diedit dan boleh dipadam. Jika anda lebih suka memberi maklum balas peribadi tentang Wiki Tadbir Urus Yayasan Wikimedia, sukarelawan Wikimedia boleh dihantar melalui e-mel di info(a)wikimedia.org.
    • Pertanyaan tentang projek Wikimedia tertentu, seperti ulasan tentang Wikipedia Bahasa Inggeris, dijangka pergi terus ke wiki itu. Komen sebegitu mungkin hanya dialih keluar dari halaman ini.
  • Anda tidak akan menerima balasan melalui e-mel untuk sebarang maklum balas yang diberikan pada halaman ini. Sebaliknya, maklum balas akan ditangani oleh sukarelawan yang berpengetahuan. Jawapan di bawah adalah daripada Wikimedian individu dan tidak mempunyai kelulusan rasmi daripada Yayasan.
  • Semua bahasa dialu-alukan di sini, namun pertanyaan bahasa Inggeris dijangka akan dijawab dengan lebih cepat.