Training modules/dashboard/slides/10301-policies-and-guidelines-basic-overview/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/10301-policies-and-guidelines-basic-overview and the translation is 100% complete.

Politikat dhe udhëzimet: pasqyrë themelore

Mirësevini në Wikipedia!

Wikipedia vazhdimisht renditet si një nga dhjetë faqet e para të internetit në planet, me më shumë vizitorë çdo ditë sesa Twitter ose CNN.

Sidoqoftë, Wikipedia është falas dhe është shkruar nga vullnetarët. Dhe për shkak se kaq shumë njerëz mbështeten në të, është thelbësore që informacioni që ata gjejnë të jetë i saktë. Ne do t'ju tregojmë gjithçka që ju nevojitet për të ndarë njohuritë tuaja në Wikipedia.

Gjithçka në këtë trajnim është e juaja që të mbani. Ju mund të vizitoni çdo pjesë të trajnimit më vonë, kështu që mos ngurroni të ktheheni sa herë që keni pyetje.

Gati? Le të fillojmë!