Jump to content

Training modules/dashboard/slides/10901-evaluating/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Training modules/dashboard/slides/10901-evaluating and the translation is 100% complete.

Vlerësimi i artikujve dhe burimeve

Në këtë manual, do të shqyrtojmë se si të lexojmë artikuj në Wikipedia, dhe burime të mundshme, me një sy kritik.