Translations:Wikimedia Highlights, March 2012/1/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to: navigation, search

Позначајни новости од Извештајот на Фондацијата Викимедија и Техничкиот извештај за март 2012, со избор од други важни настани од движењето Викимедија