User talk:Hipi Zhdripi~metawiki

Add topic
From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Latest comment: 9 years ago by Peteforsyth in topic Superprotect status

Hey Hipi. Of course I'm going to be admin. How else is everyhting supposed to be done. I'll try to make a request for CG Wikibooks. See ya! CrnaGora 05:08, 28 May 2006 (UTC)Reply

Dr. Vasil.....[edit]

Me duket se ishe ti qe ke kontaktuar me Dr. Vasil mbi folklorin etj. Emri i tij i plote eshte Vasil Tole. Ka disa faqe ne internet mbi muziken shqiptare si dhe biografi te atyre qe kane kontribuar ne muziken shqiptare. me duket se tani eshte ne SHBA. une e kam takuar ne Tirane per here te fundit para 4-5 vjetesh. shume njeri pozitiv!!!!85.166.22.138 00:32, 13 August 2006 (UTC)Reply

Po une jam Hipi Zhdripi vetem zhgallaviti. Tashti po zhdrypi, ke të drejtë jam duke e përcjellur punën e tij është shembull i veqant se si i ka ikur "diciplinës" së profesorëve të tij dhe studion e nuk "lexon" vetëm shka kanë bo të tjerët por i lë gjurmët e veta.--Hipi Zhdripi 13:20, 25 August 2006 (UTC)Reply

pyetje[edit]

Tung. Nëse ka mundësi të ma shpjegosh pak më shumë se çfarë mund të shkruajmë ose postojmë në wikimedia ? të lutem pa humor --Tufche 20:19, 18 February 2009 (UTC)Reply

Superprotect status[edit]

Dear Hipi Zhdripi, since you are an administrator on a wiki from which no user participated in this discussion, I'd like to make sure you are aware of some recent events which may alter what the Wikimedia Foundation lets you do on your wiki: Superprotect.

Peteforsyth 09:21, 12 September 2014 (UTC)Reply

Your account will be renamed[edit]

03:47, 18 March 2015 (UTC)

Renamed[edit]

20:11, 21 April 2015 (UTC)