User talk:MarioJump83

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Hi, welcome to my talk page!

Interested in aftereffects[edit]

Hello. We spoke on the global ban discussion for Kubara, which has been enacted.

You seemed very confident that removing Kubara, one person, from hr.wiki would solve many of its problems. I am very interested in this. I think Wiki publications like the Signpost or possibly Wikinews might be interested if someone familiar with hr.wiki were to write about the way the site changed in the year following K's removal. If you ever want to chat about it, you will find me to have to interested ears. Darkfrog24 (talk) 00:08, 17 December 2020 (UTC)[reply]

I'll consider it. If this doesn't hold back my college... SMB99thx 04:09, 17 December 2020 (UTC)[reply]
Anyway, regarding hrwiki, there is now a proposal that could help steer it towards the right direction. SMB99thx 06:12, 17 December 2020 (UTC)[reply]
Of course. This is a volunteer project.
How interesting. Do you have a link? Darkfrog24 (talk) 16:01, 22 December 2020 (UTC)[reply]
User:Ajraddatz/Requests for comment/Croatian Wikipedia (2020). The proposal isn't done yet, though. SMB99thx 01:46, 23 December 2020 (UTC)[reply]

Menjelaskan[edit]

Hai. Cuma ingin menjelaskan bahwa yang mereka maksud disrupsi itu karena aku melawan administrator yang seenaknya balikin editan tanpa peduliin bahwa itu artikel udah terbengkalai, lihat di en:Manchester United F.C. league record by opponent. Tapi melihat sekarang, aku kapok edit apapun si di ENWIKI, karena edit yang lain pun tetap dibuang. Aku komplain soal admin yang "stalk" alamat IP-ku malah dilaporin kan lucu. Dulu juga aku pertama diblokir katanya edit war melanggar 3RR (>3 kali balikin) tapi aku cuma 3 kali persis eh admin lain ngebelain yang ngeblok. Udahlah emang no hope kayaknya admin2 ENWIKI ini wkwkwk. Aku sekarang fokus benahin di IDWIKI aja. Salam. Flix11 (talk) 06:36, 2 May 2023 (UTC)[reply]

Okee, tapi sekalipun tetap berhati-hati ya. Kamu bisa terkena global lock kalau tidak memperhatikan apa yang kamu lakukan ya. Sulit loh ini. Kalau sudah terkena global lock, kemungkinan besar kamu gak akan bisa kembali, kecuali keluar dari Wikipedia untuk berapa bulan. MarioJump83 (talk) 00:28, 3 May 2023 (UTC)[reply]