Volunteer Response Team/Mailing list policy/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Volunteer Response Team/Mailing list policy and the translation is 100% complete.

Wikimedia Contactpunt

Voor toekomstige vrijwilligers

Verschillende Volunteer Response Teams hebben een speciale mailinglijst die wordt gebruikt voor discussies over tickets of andere kwesties die rechtstreeks betrekking hebben op gebruikers met toegang tot een bepaalde wachtrij (of groep wachtrijen).

Gezien de aard van VRTS en de essentiële behoefte aan een open communicatielijn tussen agenten is het volgende beleid van toepassing:

Een agent met toegang tot een wachtrij met een aangewezen mailinglijst moet geabonneerd blijven op die lijst zolang de agent toegang heeft tot de wachtrij. Als zij dat willen, kunnen zij hun voorkeur stellen op "NOMAIL" of "digest mode", hoewel dit niet wordt aangemoedigd.

Dit beleid is bedoeld om alle gebruikers op de hoogte te houden van belangrijke updates en om te helpen bij de algemene ontwikkeling van "taalgemeenschappen" en om deelname van alle agenten aan te moedigen. Bovendien zal het de agenten die de optie "NOMAIL" hebben, in staat stellen om alle relevante discussies te bekijken door in te loggen op Mailman en de archieven te bekijken.