Wikimedia Foundation elections/2021/2021-06-09/Call for Candidates/Short/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/2021-06-09/Call for Candidates/Short and the translation is 100% complete.

Les eleccions van acabar el 31 d'agost 2021. No s'acceptaran més vots.
Els resultats es van anunciar el 7 de setembre 2021. Deixeu qualsevol comentari que tingueu sobre les eleccions de 2021 a la pàgina d'anàlisi posterior de les eleccions.

Eleccions a la Junta de 2021
Portada
Candidats
Informació de la votació
Vot únic transferible
Resultats
Discussions
PMF
Preguntes per als candidats
Organització
Traducció
Documentació
This box: view · talk · edit

Les eleccions a la Junta Directiva del 2021 s'apropen. Calen candidats de la comunitat per ocupar les places disponibles.

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia supervisa les operacions de la Fundació Wikimedia. Els membres comunitaris i els membres designats formen la Junta Directiva. Cada membre té un mandat de tres anys. La comunitat Wikimedia té l'oportunitat de votar per als membres de la comunitat.

Els col·laboradors de Wikimedia votaran per ocupar quatre seient a la Junta el 2021. Aquesta és una oportunitat per millorar la representació, la diversitat i l'experiència de la Junta com a equip.

Qui són els potencials candidats? Sou un candidat potencial? Obteniu més informació a la pàgina per presentar la candidatura.

Gràcies pel vostre suport,

La Junta Directiva de la Fundació Wikimedia