Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2006/da

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
2006 board elections
Organization


Hej alle.

Et ekstraordinært valg til Wikimedia-bestyrelsen vil begynde 1. september 2006. Wikimedianere vil have muligheden for at vælge en person som skal repræsentere bidragsydere verden over. Bestyrelsen har sidte ord i bestemmelser som gælder Wikimedia Foundation.

Der er valg nu for at fylde pladsen til Angela Beesley, som har valgt at træde tilbage fra bestyrelsen. Perioden hun var valgt ind i er kun halvfærdig og pladsen som vælges nu vil vare til slutningen af denne periode.

Der vil stemmes over én bestyrelsesplads i dette valg. Antallet af pladser vil blive offentliggjort før valget starter af valgkoordinatorerne.

Valget vil bruge godkendelsesstemmer ("approval voting") vha. Boardvote-tillægget i softwaren. Enhver stemmeberettiget person kan stemme på så mange kandidater han/hun vil. Kandidaten med flest stemmer vil blive valgt. Hvis der skulle blive uafgjort vil der blive afholdt et ekstra valg.

Kandidaterne har op til tre uger til at præsentere sig til resten af Wikimedia-bidragsyderne gennem en præsentation. Oversættelseskoordinatorerne vil så oversætte præsentationerne til flere sprog før begyndelsen af valget.

For at have stemmeret skal brugeren have være aktiv på et Wikimedia-projekt siden mindst 90 dage før 1. august, og skal have haft mindst 400 redigeringer med samme konto inden 1. august.

Brugere kan ikke "kombinere" redigeringer fra forskellige projekter for at nå 400; de må ha 400 redigeringer på et enkelt projekt, og første redigering fra den konto må have været 90 dage før 1. august 2006.

Tidslinje for årets valg:

Nye kandidater:

  • Fra tirsdag 1. august 2006, klokken 0.00 (UTC)
  • til mandag 28. august 2006, klokken 23.59 (UTC)

Stemmegivning:

  • Fra fredag 1. september, klokken 0.00 (UTC)
  • til torsdag 21. september, klokken 23.59 (UTC)

Hvis du ønsker at deltage i oversættelsen af sider relateret til valget kan du skrive dig på listen på Board elections/2006/Translations#Translators.

Til slut vil vi ønske alle kandidaterne lykke til i dette valget,

Datrio, Essjay og Aphaia

22.25, 24. juli 2006 (UTC), valgkoordinatorer i Wikimedias valgkomite 2006