Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Michael Snow/fi

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

Käyttäjä:Michael Snow[edit]

Käyttäjä Michael Snow
Oikea nimi Michael Snow
Sijainti Seattle, Washington, Yhdysvallat
Ikä 33
Käyttäjäsivu(t) Englanninkielisen Wikipedia käyttäjäsivu
Wikimedian osallistuja vuodesta Joulukuu 2003
Projektit, joihin osallistun Wikipedia, Meta (aika ajoittain myös Wikinews ja Wikimedia Commons)
Kielet, joihin osallistun Englanti (ajoittain ranska ja saksa, joita myös puhun)
Linkki käyttäjän muokkaussivuille Englanninkielinen Wikipedia, Meta (töitäni varten muualla en välttämättä ole rekisteröinyt tunnusta)
Ehdokaslausuntoni Kunnioitan mitä Wikimedia-säätiö on jo nyt saanut aikaan rajatuilla resursseilla ja monien voimien sitä riepottaessa. Haluan olla tilkitsemässä jäljellä olevia rakoja ja tehdä siitä toimivamman järjestön. Raha-asiat ovat aina aktuelleja, sikäli kun Wikimedian täytyy hankkia lisää rahaa ja löytää uusia lahjoitusten lähteitä. Brändin nimiarvo voi auttaa tukemaan toimintavaroja, mutta tämä tulee tehdä varoen jotta säilytämme neutraaliuden ja myöskin suojelemme brändit ulkopuolisten hyötymisyrityksiltä. Suhteita jokaiseen projektiin ja sen moninaisiin osaanottajiin tulee vaalia. Johtokunnan tulee kuunnella huolella kuvastaakseen yhteisön tahtoa eikä vain sen äänekkäimpien.

Wikipedian artikkelien parissa työskentelemisen lisäksi Wikimedia-kokemukseni on kattanut useita osa-alueita. Monille, jotka tunnistavat nimeni, se saattaa johtua siitä, että aloitin The Wikipedia Signpost-uutiskirjeen vuoden 2005 alussa. Vaikkakaan sitä ei ole tarkoitettu universaaliksi uutislähteeksi Wikimedian asioihin liittyen, se on ehkäpä yhtä hyödyllinen kuin mikä tahansa muu lähde ja sillä on monia lukijoita muista kielistä ja projekteista englanninkielisen Wikipedian lisäksi. Muihin Wikimedia-osallistumisiini kuuluu sisältyy yhteydenpitokomitean puheenjohtajan rooli. Lakimiehenä olen myös antanut Wikimedia-säätiölle ajoittain neuvoa, kun sen lakiasia-tarpeet ovat yhtyneet kykyyni auttaa. Uskon, että ymmärrän haasteet ja toisin arvokkaan näkökulman johtokuntaan.

Kysymykset voit jättää tänne Board elections/2007/Candidates/Michael Snow/questions