Jump to content

Wikimedia Foundation elections/Board elections/2007/Candidates/Michael Snow/nb

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

User:Michael Snow[edit]

Bruker Michael Snow
Virkelig navn Michael Snow
Sted Seattle, Washington, USA
Alder 33
Brukersider Engelsk Wikipedia
Wikimedia-bruker siden December 2003
Prosjekter jeg bidrar på Wikipedia, Meta (noen ganger også Wikinews and Wikimedia Commons)
Språk jeg bidrar på Engelsk (noen ganger fransk og tysk, som jeg også snakker)
Lenke til bidragsside Engelsk Wikipedia, Meta (for arbeidet mitt andre steder har jeg ikke alltid hatt en registrert konto)
Min kandidaturuttalelse Jeg respekterer det Wikimedia Foundation har oppnådd så langt med begrensede ressurser og mange krefter som trekker i den. Jeg vil fylle igjen noen av hullene, og gjøre det til en mer funksjonell organisasjon. Finanser er en vedvarende sak, ettersom Wikimedia må skaffe penger og finne nye giverkilder. Verdien av varemerket kan hjelpe til med å skaffe penger til drift, men dette må gjøres forsiktig for å bevare nøytralitet og også for å beskytte varemerkene mot utenforstående som forsøker å utnytte dem. Forholdene mellom hvert prosjekt og dets deltagere må kultiveres. Styret må høre nøye etter for å reflektere viljen til samfunnet og ikke bare de høyeste røstene.

Ved siden av å jobbe med artikler på Wikipedia har min Wikimedia-erfaring dekket forskjellige områder. For manges del er det slik at hvis dere kjenner igjen navnet mitt er det fordi jeg startet The Wikipedia Signpost i begynnelsen av 2005. Selv om den ikke er ment som en universell nyhetskilde for Wikimedia-saker, er den kanskje like anvendbar som noen annen kilde, og den har mange lesere fra andre språk og prosjekter enn engelsk Wikipedia. Ellers har mitt Wikimedia-arbeid vært å være leder for Communications committee. Som advokat har jeg også noen ganger gitt råd til Wikimedia Foundation, når dens juridiske behov sammenfaller med min evne til å hjelpe. Jeg mener at jeg forstår utfordringene, og vil bringe en verdifullt perspektiv til styret.

Legg inn spørsmål her Board elections/2007/Candidates/Michael Snow/questions