Wikimedia Foundation elections/Board elections/2009/Vote interface/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
De verkiezingen zijn op 10 augustus beëindigd.
De resultaten zijn beschikbaar.
bestuursverkiezingen 2009
Organisatie

Title[edit]

Bestuursverkiezingen van 2009 voor de Board of Trustees van de Wikimedia Foundation

Jump text[edit]

Deze stemming zal worden gehouden op servers die beheerd worden door SPI. Klik op de onderstaande knop om naar die server te gaan.

Introduction[edit]

Welkom bij de verkiezingen van 2009 voor het bestuur (Board of Trustees) van de Wikimedia Foundation. We kiezen drie mensen om de gebruikersgemeenschap van de verschillende Wikimediaprojecten te vertegenwoordigen. Deze personen bepalen mede de toekomstige richting van Wikimediaprojecten, ieder project op zich en als groep, en behartigen uw belangen en zorgen binnen het bestuur. Deze personen beslissen ook mede over hoe inkomsten verworven kunnen worden en waar het opgehaalde geld aan wordt besteed.

Lees de kandidaatstellingen en de antwoorden op vragen alstublieft zorgvuldig voordat u stemt. Iedere kandidaat is een gewaardeerde gebruiker die aanzienlijke tijd en moeite heeft geïnvesteerd om deze projecten tot een uitnodigende omgeving te maken, waarbij zij toegewijd zijn aan het nastreven en vrij verspreiden van menselijke kennis.

Rangschikt u de kandidaten alstublieft in uw volgorde van voorkeur door een getal in te vullen in de vakjes naast hun naam (1 = favoriete kandidaat, 2 = tweede keus, ...). U kunt meerdere kandidaten dezelfde rangorde geven, en ook ervoor kiezen kandidaten geen rangorde te geven. Er wordt aangenomen dat u een voorkeur heeft voor kandidaten die u een rangorde geeft boven kandidaten die u geen rangorde geeft. Voor kandidaten die u geen rangorde geeft wordt aangenomen dat u voor die groep geen voorkeursvolgorde hebt.

De winnaars van de verkiezing worden berekend via de Schulze-methode. Meer informatie hierover treft u aan op de officiële verkiezingspagina's

Meer informatie: