Wikipedia 15/MassMessages/Përfshihuni

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikipedia 15/MassMessages/Get involved and the translation is 100% complete.

Ky është një mesazh nga Fondacioni Wikimedia. Përkthimet janë të disponueshme.

Ashtu siç edhe shumë prej jush e dinë, më 15 janar është ditëlindja e 15-të e Wikipedias!

Njerëzit rreth e qark globit po përfshihen në festime dhe kanë filluar të shtojnë eventet e tyre në Meta. Ndërkohë që festojmë ditëlindjen e Wikipedias, shpresojmë që të gjitha projektet dhe filialet do ta shfrytëzojnë këtë festim për të rritur ndërgjegjësimin e përpjekjeve tona të komunitetit.

Nuk keni filluar të planifikoni? Mos u shqetësoni, ka shumë menyra për tu përfshirë. Këtu keni disa ide:

Çdo gjë është e lidhur në faqen e Meta për Wikipedia 15. Ju do të gjeni një grup prej dhjetë punësh të vizualizimit të të dhënave që mund t'i tregoni në eventet tuaja dhe listën e të gjitha logove të Wikipedia 15 që anëtarët e komunitetit kanë përpunuar.

Nëse keni ndonjë pyetje, ju lutemi kontaktoni Zachary McCune ose Joe Sutherland.

Faleminderit dhe gëzuar Wikipedia 15!
-Ekipi i komunikimit i Fondacionit Wikimedia

Postuar nga MediaWiki message delivery, në orën 20:46 më 18 dhjetor 2015 (UTC) • Please help translate to your languageHelp