Jump to content

Tagok által választott tanácskozó testületi székek/2019/Nevezések/Gerald Shields

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Affiliate-selected Board seats/2019/Nominations/Gerald Shields and the translation is 82% complete.
A jelölt képe
Gerald Shields, Minerva által megihletve


Név:

Gerald Shields

Wikimédia-felhasználónév:

Geraldshields11

Kérdések az összes jelölthöz - Kérdések ehhez a jelölthöz, amelyek nem vonatkoznak a többiekre

Nyilatkozat

 • Tudom, hogy a Kínában, Mexikóban és Ausztriában átélt élményeim segítenek, hogy megvalósítsam a Wikimédia 2030 terv megállapításait.
 • Azzal, hogy olyan feltörekvő közösségekre fókuszálok, mint a Déli Világ, LMBQT+, művészet + feminizmus és a színesbőrű emberek, az olvasók számában folytatólagos növekedést szeretnék látni, és, ami sokkal fontosabb, új szerkesztőket, hogy a Wikimédia-projektjeink tartalma befogadó, és az oktatási küldetést szolgálja.
 • A partnerségért és teljesítményért stratégiailag dolgozó csoportok a jövő kulcsai, hogy minden Wikimédia-projekt releváns maradjon, és megnövelt figyelmet kapjon, ha kell.
 • A folyamatos növekedés létfontosságú egy virágzó mozgalom készítéséhez. A mobil olvasóság technikai korlátain túl kell lépni, mivel erőforrásaink korlátozottak.
 • A 2018-as észak-amerikai WikiKonferencián egy német vlogger hívott interjúra. Elmondtam, hogy a Wikimédiának növelnie kell a figyelmet a Déli Világra a hozzáférés javítása érdekében. Egy növekvő javulás lenne a felhasználóbázisunkban. Ez egy lépés lenne a helyes irányba, hogy teljesüljön a Wikimédia Küldetési Nyilatkozata.

Ez a végleges nyilatkozatom. Köszönjük az összes fordítást.

Önéletrajz

Általános elfoglaltságok

 • Jelenleg ügyvéd vagyok, aki adózással foglalkozik.
Tapasztalatom van az összetett adózási ügyek terén. Ez jól jön mint a testület tagja, mert a testületnek pénzügyi korlátozások szerint kell fontossági sorrendet felállítani. Én, viszonylagos igazságokra alapozva, megoldásokat találtam az összetett problémákra.
 • Jelenleg az Egyesült Államok kincstárának a kirendeltségének az egyik részlegénél dolgozom.
Noha teljes munkaidőben alkalmaznak, képes vagyok résztvenni a testület által megtartott találkozókon.
 • Currently, I am the Treasurer and Steward of a Washington, D.C. chapter of the National Treasury Employees Union.
I keep the NTEU chapter's financial books and records.
 • Currently, I am a Major in the Maryland Defense Force in the Judge Advocate Corps.
Felvázoltam irányelveket, olyanokat, mint az informális adminisztratív vizsgálatok irányelve, melyek később be lettek fogadva.
 • Berwyn Heights város tanácsának voltam tagja.
Egy nempartizán politikai pozícióban vezetem a várost parkok és rekreáció téren, amelyből először kapta meg a címeres város státuszt.
 • I was the Financial Secretary of a Knights of Columbus chapter.
Ez az elfoglaltság gyakorlati tapasztalatot adott egy nagy szervezettel járó elfoglaltságok terén. Ez a gyakorlati tapasztalat az alap bármely szervezet korlátainak megértéséhez.
 • Két készítőtérben vagyok aktív.

Wikimédia-elfoglaltságok

 • 2013 óta dokumentálom az erőfeszítéseket a Nők a művészetekben Szerkesztőmaratonokat, a Művészet + feminizmus Szerkesztőmaratonokat és a WikiKonferenciákat.
 • Érdekelt voltam a SpaceBlimp 7-ben, amely Föld-körüli pályára vitt egy másolatot az angol Wikipédiából 2018. április 14-én a virginiai Strasburgból.
 • In 2015, I was the DC Wikimedia chapter's Volunteer of the Year.
 • A „Múzeum üdvözli a Wikipédiát” c. New York Times-cikk részeként interjút készítettek velem a feminizmusról és Észak-Koreáról szóló Wikipédia-munkámról.
 • Önkéntes Wikimédia DC eseménypromóció-koordinátor voltam.
 • Nagyon aktív vagyok a Wikimédia Commonsban. Az ottani munkám túllép minden kultúrát és nyelvet. Bátran kommentáljon a képgalériámon..

Jogosultság

Jogosult vagyok a pozícióra, mint a Wikimédia DC tagja, és szeretném folytatni a közreműködésemet.

Elismerések

AfroCROWD

We at AfroCROWD are fans of Gerald Shields, his passion for the Wikimedia community, and his dedication to the inclusion of all people both in content and content creation in Wikimedia projects. Shanluan (talk) 14:42, 27 April 2019 (UTC)[reply]

San Diego Wikimedians User Group

On behalf of San Diego Wikimedians User Group, it is my humble pleasure to extend our endorsement to Gerald Shields. He is an overall positive contributor to the Wikimedia projects that he has given his time and efforts to. In person, he is a civil and affable individual, who in our opinion is a worthy individual to take on the task of being a member of the board of the Wikimedia Foundation.--RightCowLeftCoast (talk) 11:49, 29 April 2019 (UTC)[reply]