Fundraising 2008/core messages/missing/jv

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

Need help? See the Translation FAQ or Meta:Babylon. All translators should also subscribe to translators-l to be kept up-to-date (and to ask questions).

  1. Luwih cetha
  2. Vidéo
  3. Komentar langsung saka donatur saindhenging donya
  4. Sumbang/Saiki lan tambahaké asma panjenengan jroning dhaftar!
  5. Sumbangan sadurungé
  6. Sumbangan anyar
  7. Liya-liya
  8. Tulad (Copy) kodhe ing ngisor iki kanggo dipasang ing situs wèb panjenengan.
  9. Tampilaké
  10. Dhelikaké
  11. Sumbangan panjenengan sethithiké {xx} {currency code}.