Fundraising 2008/core messages/missing/su

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

Need help? See the Translation FAQ or Meta:Babylon. All translators should also subscribe to translators-l to be kept up-to-date (and to ask questions).

  1. Leuwih teleb
  2. Vidéo
  3. Kamandang ti para panyumbang ti sakuliah dunya (saharita)
  4. Nyumbang sarta daptarkeun ngaran anjeun!
  5. Sumbangan nu tiheula
  6. Sumbangan nu salajengna
  7. Lianna
  8. Salin sandi di handap pikeun napelkeun ieu tombol dina ramatloka anjeun.
  9. Bébérkeun
  10. Gulungkeun
    ↓Tambahan anyar dina 2008-11-27
  11. Anjeun sahanteuna kudu nyumbang {xx} {currency code}.