Monuments of Spain Challenge/background/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

en | es | +/-


Repte dels Monuments d'Espanya (Monuments of Spain Challenge)
De l'1 al 31 d'octubre de 2014

Una explicació de per què fem tot això.

El Repte dels Monuments d'Espanya té la intenció de millorar el coneixement de la riquesa arquitectònica d'Espanya facilitant informació sobre la mateixa en tantes llengües com sigui possible. Espanya és famosa per la seva àmplia i variada cultura, que es reflecteix en monuments de tota mena, des d'Atapuerca fins Gaudí.

Mijançant Wiki Loves Monuments s'ha acumulat una gran col·lecció d'imatges de castells, esglésies, palaus i molts altres llocs maravillosos distribuïts per tota la geografia de l'estat espanyol. Esperem que les feu servir als vostres articles. O també podeu prendre vosaltres mateixos les imatges que faltin a Wikimedia Commons per afegir-les als articles existents. Amb milers de monuments per triar, podeu organitzar la vostra pròpia estratègia.

El concepte original d'aquest projecte va sorgir i es està basada en gran part en Umepedia Challenge. Alguns de nosaltres varem participar en eixa competició organitzada per Wikimedia Sverige, el capítol suec de Wikimedia, i en varem traure la idea inicial, que va ser necessari modificar perquè, com es diu a sovint, Spain is different. També l'organització del Repte 2014 per Amical Wikimedia va ser una font d'idees i un estímul per a aquest concurs.

Monuments d'Espanya / Monuments of Spain és el fruit de la col·laboració d'un grup de Viquimedistes que treballen en diverses llengües. La nostra esperança és que aquest concurs porte a la realització de nombrosos articles en moltes llengües que mostren l'extraordinària comunitat que els Viquimedistes de tot el Món formem i que com a resultat es fassin encara més reptes sobre nous temes i llocs.

Moltes gràcies a tothom,

B25es (en nom de l'equip del projecte Monuments of Spain Challenge)

Detalls del concurs
Monuments of Spain Challenge
Antecedents
Monuments of Spain Challenge
Premis
Participants
Participants
Ajuda
If you have any questions about this writing challenge, please add them to our talk page