Talk:Stewards/elections 2011/Guidelines/sq

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

Proofreading[edit]

Unë jam autori i faqes Shqipe, dhe desha të vëja këtë njoftim që në qoftë se gjeni donjë gabim, ju lutem më kontaktoni në faqe time të foljes, ose rregulloni problemin vet. Kolrok | Msgs 15:25, 2 February 2011 (UTC)