Jump to content

Template:StrategyButton2016/editintro/Reach/bg

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:StrategyButton2016/editintro/Reach and the translation is 100% complete.

Критичен въпрос

Според вас кой е най-добрият начин за привличане на трафик към нашите проекти, като в същото време насърчава повторното използване на свободно външно съдържание?

Възможни стратегически подходи
Моля, прочетете тези подходи и ни уведомете чрез "номера" (до три от шестте подхода), които ви допадат най-много. Можете също така да споделите своя собствена идея!

  • Първи подход: Увеличаване на честотата на употреба и броя на потребителите, като адаптираме изживяването на потребителите към техните нужди (това може да доведе до допълнителни формати на съдържание, улесняване на намирането на повече съдържание в Уикимедия, увеличаване на езиковото покритие и т.н.).
  • Втори подход: Подобряване на разбирането ни за това как и защо нашите потребители идват и остават на проектите ни, за да можем по-добре да задоволим нуждите им.
  • Трети подход: Да разберем как съдържанието на Уикимедия се използва повторно на външни платформи и да проучим как да насърчим потребителите на такова съдържание да се насочат към проектите на Уикимедия.
  • Четвърти подход: Да повишим осведомеността и използването на проектите на Уикимедия в две страни от Глобалния юг.
  • Пети подход: Даване възможност на другите да използват повторно съдържанието ни и да създават собствени продукти, като подобряват и документират нашите API (интерфейси за програмиране на приложения).
  • Шести подход: Подобряване на мобилните приложения на Уикипедия, за да увеличим употребата й.
  • Седми подход: Вашата идея.

Моля, обърнете внимание: Не е нужно да попълвате полето Тема/Заглавка, за това ще се погрижи шаблонът.