Jump to content

Template:StrategyButton2016/editintro/Reach/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Template:StrategyButton2016/editintro/Reach and the translation is 100% complete.

Kritieke vraag

Wat is volgens jou de beste manier om het bezoek van onze projecten aan te moedigen en tegelijkertijd vrij extern hergebruik te ondersteunen?

Mogelijke strategische benaderingen
Lees alsjeblieft deze benaderingen door en laat ons weten welke nummer(s), noem er maximaal drie van de zes, van jou de meeste steun krijgen. Je kan ook je eigen idee delen!

  • Benadering een: Vergroot de frequentie van het gebruik en het aantal gebruikers door de gebruikerservaring aan te passen aan hun behoefte (dat kan resulteren in aanvullende inhoudsformaten, meer Wikimedia-inhoud gemakkelijker vindbaar te maken, vergroten van taaldekking, enz.).
  • Benadering twee: Verbeter ons begrip van hoe en waarom onze gebruikers op onze projecten komen en daar blijven zodat we hun behoeften beter kunnen bedienen.
  • Benadering drie: Begrijp hoe Wikimedia inhoud wordt hergebruikt op externe platformen en onderzoek hoe gebruikers van dergelijke inhoud aangemoedigd kunnen worden naar de Wikimedia projecten te gaan.
  • Benadering vier: Verhoog het bewustzijn en gebruik van Wikimedia projecten in twee ontwikkelingslanden.
  • Benadering vijf: Stel anderen in staat onze inhoud te hergebruiken en hun eigen producten te bouwen door het verbeteren en documenteren van onze API's ('application programming interfaces').
  • Benadering zes: Verbeter Wikipedia mobiele apps om gebruik ervan te bevorderen.
  • Benadering zeven: Jouw idee.

Let op: Je hoeft de onderwerp-regel niet in te vullen, dat doet het sjabloon voor je.