Terms of use/Creative Commons 4.0/MassMessage/mk

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Terms of use/Creative Commons 4.0/MassMessage and the translation is 100% complete.

Здраво! Ви пишувам од Фондацијата викимедија со цел да ве повикам да дадете ваше мислење за предложениот преод од лиценцата CC BY-SA 3.0 на лиценцата CC BY-SA 4.0 ширум сите Викимедиини проекти. Консултацијата ќе трае од 5 октомври до 8 ноември, и се надеваме дека ќе добиеме разновидни гледишта и ставови. Доколку сте заинтересирани, би ве замолиле да учествувате во расправата на Мета.


The above message will be sent out to Village Pumps on all language editions of all projects ahead of the opening of the consultation. Thank you in advance for your help translating this message! Joe Sutherland (WMF) (talk) 23:35, 22 September 2016 (UTC)[reply]