Jump to content

Translation requests/WMF/Add a tudás ajándékát

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki

This is a closed translation request.

Florence Devouard a Wikimedia Alapítvány elnöke

A Wikipédia a világ 10 leglátogatottabb oldalának egyikeként kezdi a 2007-es évet. Ez sikerünk egy óriási bizonyítéka.

Ezzel a sikerrel azonban új kihívások és felelősségek járnak együtt. A Wikipédia és az összes Wikimédia-projekt jövőjének tervezéskor két legfontosabb célunk tartalmunk megbízhatósága és az összes, velünk kapcsolatos projekt hosszútávú fenntarthatósága.

E célok eléréséhez rengeteget kell tennünk. Ebben kérem a segítséged. A Wikimedia Alapítvány becslése alapján az elkövetkező évben nagy mértékben növekedni fognak a kiadások a szerver- és forgalomkapacitás szinten tartására, új szervezőmunkatársak felvételére, a szoftver javítására és a tartalom magas minőségét szavatoló eljárások kifejlesztésére, s mindeközben haladnunk is kell célunk felé, hogy szabad tudást nyújtsunk mindenkinek.

Látogatóin és szerkesztőink már a múltban is bőkezűek voltak, hozzájárulásaik működtették a projekteket az elműlt három évben. A nemrég elkészült könyvvizsgálás mutatja, mennyire felelősségteljesen bántunk az adományokkal. A projektek fenntartásához és növeléséhez továbbra is szükségünk van adományokra, ezért kérlek, fontold meg az adományozást a Wikimedia Alapítvány javára. Adományoddal segíted a Wikipédiát és a többi projektünket, elősegíted annak biztosítását, hogy ezek a források elérhetőek és tartalmasak maradjanak felhasználóink egyre növekvő közössége előtt.

Florence Devouard
A Wikimedia Alapítvány elnöke - 2006. december