Translation requests/WMF/Fundraising pages/Viquipèdia necessita el teu ajut

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search

El coneixement és poder. Ajuda a mantenir-lo lliure![edit]

El coneixement és poder. Ajuda a mantenir-lo lliure!

La fundació Wikimedia i tots els seus projectes estan creixent molt més ràpidament del que haviem somiat. Sols Wikipedia.org rep 800 milions de visites per dia, la qual cosa fa que sia un dels primers 50 llocs web del món. Això significa que gent de tot el món s'acosta als nostres projectes – Viquipèdia, Viquillibres, Viccionari, Viquisource, Viquiquote, i la comunitat Wikimedia – com a un font fiable de informació i coneixement.

Els nostres projectes continuen creixen ràpidament. Gràcies a tots aquells que hi contribueixen i participen, als que saben que el coneixement és poder, i que el coneixement ha de ser lliure. Per aconseguir això necessitam el teu ajut. Cada vegada s'han de afegir més més i més servidors per afrontar la demanda creixent. També s'han de pagar els costos d'allotjament del lloc web i les despeses per viatges i les despeses per una oficina administrativa bàsica. Necessitam alguns canvis crítics en el software MediaWiki amb el que funcionen els nostres projectes en els seus molts idiomes per assegurar que es mantindrà ràpid, accessible i lliure de publicitat.

Una altre vegada demanam el teu ajut per aconseguir que això passi. Són les teves donacions que permeten continuar creixent i millorar els nostres continguts. Per satisfer les nostres necessitats, sols el pròxim trimestre, la Fundació Wikimedia necessita més de USD 200.000. Això pareix molt, però cada petita contribució ens ajuda – la majoria de donacions és de USD 20 o menys. Les donacions es poden fer en la moneda que voleu. Es poden deduir dels imposts en els Estats Units i Alemanya. Gracies per la vostra generositat!

Jimmy Wales i l'equip de Wikimedia.

La teva donació ací
Nota: Aquesta recaptació de fons es farà des de el divendres 19 d'agosti el 9 de setembre de 2005.