User:Geertivp

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
Jump to navigation Jump to search
User language
nl-N Deze gebruiker heeft het Nederlands als moedertaal.
en-5 This user has professional knowledge of English.
fr-3 Cet utilisateur dispose de connaissances avancées en français.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
vls-2 Deze gebruker kan West-Vlams klapp'n van e middelmoatig niveau.
Users by language
Maxim
Was ik metselaar dan was Linux mijn truweel
Even kennismaken
  • Ik ben in 2005 begonnen met Wikipedia, Wikimedia, en MediaWiki...
  • Ik ben owner van de LinkedIn MediaWiki Users group; we zijn met meer dan 500 deelnemers! Een beetje meer interactie zou welkom zijn. We willen eerder technische onderwerpen bespreken.
  • Ik heb een artikel geschreven op NL/EN/FR Wikipedia over een broussedorp in de Casamance, Senegal: Bagaya (waar ik in 2011 op bezoek was)
  • Ik heb voornamelijk gepubliceerd op Wikipedia NL/EN. Hoe kan ik zien hoeveel artikels ik aangemaakt/gewijzigd heb op de verschillende wikipedias? M.a.w. hoe kan ik persoonlijke statistieken opvragen?
  • Ik heb een 7-tal foto’s opgeladen in Wikimedia Commons. Ik ben van plan om hier meer foto’s op te laden…
  • Ik ben sinds 2005 waarschijnlijk de enige (wereldwijd) die MediaWiki draait op een Tru64 UNIX AlphaServer? Met automatische NTLM authenticatie (users moeten geen password ingeven; de Windows domain manager herkent automatisch de domain credentials). Als u geïnteresseerd zou zijn hoe ik dat gedaan heb, laat maar iets weten!
  • Overigens vind ik het jammer dat té veel van mijn artikels te dikwijls op de to-be-deleted lijst gestaan hebben; waarvan verschillende (tot mijn ongenoegen) werkelijk verwijderd werden! Is het niet mede hierdoor dat het aantal auteurs op Wikipedia daalt? Misschien ontgoochelen we de vrijwilligers hierdoor? Schrikken we hen af om nieuwe artikels aan te maken? Wat kunnen we hieraan doen? Ik ben overigens wel akkoord dat we spam, vandalisme en slechte inhoud ten allen tijde moeten weren…
Home location