User:MCruz (WMF)/Sandbox/Message to post on Community Villages/nl

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page User:MCruz (WMF)/Sandbox/Message to post on Community Villages and the translation is 57% complete.

Beste allen,

Hartelijk dank voor het delen van jullie indrukken op deze plek. Wij verontschuldigen ons voor het feit dat ons bericht in het Engels was verstuurd. We beseffen dat MassMessage geen goede tool is en denken over de ontwikkeling van tools die beter geschikt zijn voor het verzenden van gelokaliseerde berichten. We hebben ook gezien dat er op de campagnepagina enige onenigheid over is dat de inhoud niet op voorhand was vertaald. We willen iedereen aanmoedigen om hun mening te geven in welke taal dan ook - zoals sommigen van jullie ook al hebben gedaan. De campagne kan in elke taal worden vertaald en we moedigen jullie aan om jullie taal ook toe voegen; dit kan mensen in jullie gemeenschap helpen om tot en met 23 augustus een bijdrage te leveren.

We willen graag iets meer zeggen over de motieven van deze campagne. Het is belangrijk voor onze gemeenschappen om te begrijpen waardoor zij tot groei en bloei komen. Daarover willen we in gesprek met zoveel mogelijk bewerkers, of ze nu nieuweling zijn of zeer ervaren.

We zijn dit gesprek begonnen via een groepsmuurtekening op Wikimania en in de maand september zullen we de in woord en beeld geleverde input vastleggen en verwerken. Tekeningen kunnen als een instrument van kwalitatief onderzoek inzicht geven in complexe sociale uitdagingen; we willen tekeningen aan de leden van de gemeenschap aanbieden als een instrument om een gezonde gemeenschap in woord of beeld te beschrijven [1].

Wat is de volgende stap? Wij waarderen al jullie feedback tot nu toe; jullie kunnen het gesprek hier of op de campagne pagina's voortzetten. Alle inbreng zal worden verwerkt in een kaart van thema's die het Learning & Evaluation team zal helpen om een praktische handleiding te ontwikkelen over hoe in verschillende gemeenschappen beter samen te werken en online te communiceren. Dank voor het meedoen aan het gesprek.

References
  1. Drawing as a Qualitative Research Tool. An approach to fieldwork from a social complexity perspective by Christina Zweifel and Joris Van Wezemael, on TRACEY, journal of drawing and visualization research, May 2012