Jump to content

Visuele tekstverwerker/Nieuwsbrief/2018/October

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page VisualEditor/Newsletter/2018/October and the translation is 100% complete.

Editing News #2—2018

Lees dit in een andere taalAbonneer je op de meertalige nieuwsbrief

Wist je dat?

Wist je dat je de visuele tekstverwerker op mobiele apparaten kunt gebruiken?

Schermafbeelding met daarop de locatie van het potlood-icoon

Klik op het potlood-icoon om te beginnen met bewerken. De pagina opent waarschijnlijk in de wikitekstverwerker.

Je ziet een ander potlood-icoon in de werkbalk. Klik op dat potlood-icoon om te schakelen tussen visueel bewerken en brontekst bewerken.

Werkbalk met geopend menu

Vergeet niet je wijzigingen te publiceren als je klaar bent.

Je kan de gebruikersgids lezen en helpen vertalen. De gebruikersgids bevat meer informatie over de werking van de visuele tekstverwerker.

Sinds de laatste nieuwsbrief heeft het Editing-team het meeste werk aan de nieuwe wikitekstverwerker en de visuele diff-tool afgerond. Het team is begonnen met onderzoek naar de behoeften van bewerkers die gebruikmaken van mobiele apparaten. Hun work board is beschikbaar in Phabricator. Hun huidige prioriteiten bestaan uit het repareren van bugs en het verbeteren van mobiel bewerken.

Recente wijzigingen

Laten we samenwerken

  • Het Editing-team wil visueel bewerken op de mobiele website verbeteren. Lees alsjeblieft hun ideeën en vertel het team wat jij denkt dat bewerkers die de mobiele site gebruiken zou kunnen helpen.
  • De Community Wishlist Survey begint volgende week.
  • Help ons alsjeblieft met vertalingen als je dit niet in je voorkeurstaal leest! Abonneer je op de vertalersmaillijst of neem direct contact met ons op. We stellen je op de hoogte als de volgende editie klaarstaat om vertaald te worden. Thank you!

Whatamidoing (WMF) (talk)