Comunicació/Centre de Recursos

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation/Communications/Resource center and the translation is 94% complete.
Outdated translations are marked like this.
Centre de Recursos Comunicatius

Compartir coneixement sobre les comunicacions de Wikimedia - Afegiu-ne!

Seccions

Relat i missatges
Aprèn més sobre contar les històries més important darrere de Wikimedia i consells sobre com parlar de Wikimedia amb la gent que encara no estiguin familiaritzats amb el moviment Wikimedia.
Premsa
Més informació sobre comunicar i treballar amb periodistes.
Disseny i marca
Més informació sobre com treballar amb la marca Wikimedia i com utilitzar materials de marca per a la teva organització o activitats Wikimedia.
Xarxes socials
Aprèn més informació sobre l'ús de les xarxes socials per atraure voluntaris i promoure projectes Wikimedia.
Construcció de capacitats
Més informació sobre com augmentar la capacitat de comunicació del teu projecte.
Desenvolupament del Centre
Contribueix al desenvolupament d'aquest centre de recursos i comenta les idees que es debaten per fer d'aquest centre un recurs encara més eficaç.
Discussió
Participa en la discussió del Centre de Recursos Comunicatius. Les teves idees i pensaments són benvinguts!

Com pots ajudar-nos

Aquest centre és un recurs per a vosaltres i, seguint el veritable esperit de Wikimedia, esteu convidats a editar-lo i a contribuir-hi. La pàgina de desenvolupament del centre de recursos inclou més informació sobre els futurs plans d'aquest centre de recursos i com pots ajudar-hi. Tothom és benvingut a contribuir amb idees a la pàgina de discussió, o modificant directament el centre de recursos.

Quant al centre de recursos

Es tracta de la continuació de la Wikimedia Conference 2015 i d'una sessió anomenada Communications Best Practices: Telling Movement Stories. Molts representants de comunicacions d'organitzacions Wikimedia van assistir a la sessió a títol voluntari i personal. L'esdeveniment de 60 minuts tenia la intenció de posar en marxa un intercanvi en curs sobre les habilitats i experiències necessàries, i es va centrar en la forma d'utilitzar les millors pràctiques de comunicació en el nostre moviment, en lloc de parlar sobre elles en una sessió exclusiva.

Hem recollit una llista de desafiaments inicials de comunicacions en la sessió. Pots trobar aquests temes en les seccions d'aquest centre de recursos, amb un espai per a possibles solucions. Si us plau, considera aquesta pàgina un lloc per començar a compartir les teves habilitats i experiències, plantejar preguntes o reptes addicionals i treballar conjuntament amb persones de tot el moviment.

El 2016, el Departament de Comunicació de la Fundació Wikimedia va començar a treballar en el desenvolupament i manteniment d'aquest centre de recursos com a part de l'esforç de la Fundació per desenvolupar centres de recursos per a la comunitat Wikimedia.

Comentaris i contacte

Podeu deixar comentaris sobre aquest centre de recursos a la pàgina de discussió. També pots contactar amb el coordinador del centre de recursos dins del Departament de Comunicació, en Gregory Varnum, per correu electrònic (gvarnum(_AT_)wikimedia.org).