Jump to content

Wikimedia Foundation elections/2021/2021-08-20/Board voter e-mail/text/ca

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki
This page is a translated version of the page Wikimedia Foundation elections/2021/2021-08-20/Board voter e-mail/text and the translation is 100% complete.
Benvolgut/da $USERNAME,

Ens dirigim a tu perquè ets un votant elegible en les eleccions de 2021 per a la Junta Directiva de la Fundació Wikimedia, que acaben de començar.

La Fundació Wikimedia opera projectes com $ACTIVEPROJECT i està dirigida per una Junta Directiva, que és l'òrgan de decisió de la Fundació Wikimedia. Més informació sobre la Junta Directiva.

<https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_Board_of_Trustees/Overview>

Aquest any es triaran quatre membres per votació comunitària. Vint candidats de tot el món es presenten a aquests llocs. Coneix més sobre els candidats a la Junta Directiva de 2021.

<https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_elections/2021/Candidates>

Per això, tu i globalment més de 70.000 altres membres de les comunitats esteu cridats a votar. La votació va començar a les 00:00h UTC del 18 d'agost i dura fins a les 23:59h UTC del 31 d'agost. Per votar, ves a SecurePoll a $ACTIVEPROJECT.

<$SERVER/wiki/Special:SecurePoll/vote/Wikimedia_Foundation_Board_Elections_2021>

Llegeix més informació sobre aquestes eleccions.

<https://meta.wikimedia.org/wiki/Special:MyLanguage/Wikimedia_Foundation_elections/2021>

Firmat,

El Comitè Electoral

---

Aquest correu se t'ha enviat perquè has registrat la teva adreça de correu electrònic a la Fundació Wikimedia. Per eliminar-se de futures notificacions d'eleccions, afegeix el teu nom d'usuari a la llista de no enviar correus de Wikimedia.

https://meta.wikimedia.org/wiki/Wikimedia_nomail_list