Jump to content

Wikimedia Norge/Newsletter/2018-12

From Meta, a Wikimedia project coordination wiki


Wikimedia Norge
Wikimedia Norge

Hei, Wikimedia Norge-medlemmer og andre bidragsytere, her kommer årets siste nyhetsbrev fra oss. Vi ønsker alle en god jul og et godt nytt år! 🎅🎄❄☃

FNs år for urfolksspråk
2019 er FNs år for urfolksspråk, og Wikimedia Norge er anerkjent av UNESCO som Civil Society Partner. Gjennom 2019 vil vi ha en rekke aktiviteter knyttet til FNs år for urfolksspråk og samisk innhold på nett. Første aktivitet ut er en internasjonal skrivekonkurranse i februar 2019. Mer info på denne siden
Årsmøte 9. mars 2019 i Tromsø
Årsmøte til Wikimedia Norge blir i 2019 avholdt i Tromsø.
Som vanlig inviterer vi til et wikitreff dagen før årsmøtet. Wikitreffet 8. mars starter med en omvisning på Perspektivet Museum fra kl. 17–18, og deretter møtes vi på Casa Inferno.
Årsmøtet blir avholdt 9. mars kl 12–14 på Skansen.

Vi har fått innvilget ny støtte fra Kulturrådet til videreføring av Bodil Biørn-prosjektet. Prosjektet er et samarbeid med Wikimedia Armenia og Riksarkivet og vil handle om transkribering og digitalisering av Biørn sine brev fra Armenia. En artikkel om prosjektet skrevet i samarbeid mellom Wikimedia Norge og Riksarkivet, og kan leses her.

Wikimedia Norge flyttet den 12.12.2018 til Schweigaards gate 34C (greenhouse.no). Vi håper å invitere til et wikitreff her til våren.

Har du glemt å betale medlemsavgift for 2018? Da kan du registrere deg som fortsatt medlem på denne siden.

Følg oss gjerne på Facebook, Instagram og Twitter!

Dette nyhetsbrevet postes av en bot. Gi tilbakemelding • Abonner eller avslutt abonnement